Traduceri autorizate si legalizate in Bucuresti.
Birou de traduceri
http://www.legalizatetraduceri.ro/biroutraduceribucuresti.html

© 2013 Traduceri autorizate si legalizate in Bucuresti.

Linkuri recomandate

Un site exceptional despre gramatica limbii romane

Peste 20 de ani de experienta in traduceri.

Meseria de traducător nu se rezumă la un simplu exercițiu intelectual, este un proces care solicită să accepți în mod conștient anumite idei pe care să le însușești și să te dedici în totalitate lor.

Astfel, traducerile noastre au devenit din ce în ce mai bune odată cu timpul; am descoperit un sistem de valori elementar și care reprezintă o modalitate eficientă de realizare a traducerilor.

Pentru a crea traduceri cu adevărat bune am schimbat întotdeauna tiparele existente pentru că acest domeniu este plin de traducători fără creativitate, talent sau fără o pregătire temeinică.

 

Contact

Adresa : Str. Putul lui Zamfir nr 26, sector 1, Bucuresti.

Email : albion@albion.ro

Telefon fix: 021-230.00.71 (9-17, de luni pana vineri)

Telefon mobil:0722 341 026 (9-17, de luni pana vineri)

NON-STOP : 0724.334.580

Program 9-17,de luni pana vineri

 

Clienții noștri sunt cei care au construit reputația “Albion Traduceri”. Dacă aruncăm o privire retrospectivă de-a lungul ultimilor 20 de ani în care am realizat traduceri, putem enumera companii nenumărate cărora le-am adus un plus de valoare. Cu aceștia am reușit să stabilim o relație de durată, aceste companii au încredere în noi, iar noi avem încredere în ei. Aducând acest plus de valoare nivelului afacerilor clienților, ne-am stimulat și pe noi.

Vă veți declara mulțumiți dacă apelați la serviciile Albion, deoarece noi înțelegem elementele fundamentale ale meseriei de traducător.


Relatia dintre Albion Traduceri si clientii nostri.

Pentru majoritatea agențiilor de traduceri, clienții sunt tratați invariabil ca niște adversari. Nu este și cazul nostru, deoarece am ascultat întotdeauna sugestiile clienților pe care le-am adoptat și nu în cele din urma le-am apreciat.

În ceea ce privește domeniul traducerilor, relația dintre Albion și client se bazează pe încredere: de cele mai multe ori câștigăm încrederea clienților realizând niște traduceri mărunte. Astfel, aceștia înțeleg că apelează la o companie bine închegată.